Yellowfin 100

Samo €1060,45

Yellowfin 100 je savršen kajak za manipulaciju štapovima za pecanje kao i plovidbu na svim vodama. Sjedalo Vibe Hero, pruža udobnost i podršku za duge dane na vodi. Yellowfin 100 je izvrstan stabilni kajak za ribolov ili rekreaciju.

Yellowfin 100

Samo 7.990,00 kn

Yellowfin 100 je savršen kajak za manipulaciju štapovima za pecanje kao i plovidbu na svim vodama. Sjedalo Vibe Hero, pruža udobnost i podršku za duge dane na vodi. Yellowfin 100 je izvrstan stabilni kajak za ribolov ili rekreaciju.

Specifikacije

Dužina: 305 cm
Širina: 76,2 cm
Težina: 26 kg
Nosivost: 170 kg

Paket uključuje

Sjedalo Vibe Hero
Veslo
Ručke za nošenje
Utore za ribičke štapove
Suhe komore
Oslonce za noge
Vodilice za nosače ribičkih štapova

Vrste kretanja

Veslom
Motorom, (opcija)

Vibe kajaci

Od 2013. godine Vibe se usredotočio na jedno – pružanje veslačima kako profesionalcima tako i amaterima priliku da iskusi slobodu koja dolazi sjedinjeavanjem sa svim što priroda može ponuditi. Marka je izgrađena na strasti prema vodi, ribolovu i životu na otvorenom, a Vibe proizvodi su savršena kombinacija dobrog izgleda, sjajnih karakteristika i pristupačnih cijena.

Dizajnirano za udobnost

Nova generacija ribolova

Vibe kajaci se ponose stvaranjem kajaka koji imaju savršenu kombinaciju dobrog izgleda, sjajnih karakteristika i pristupačne cijene – a Yellowfin 100 sigurno nije iznimka.
Sigurnost je ključna za plovidbu kroz dubinu, a Vibe Kayak inžinjeri to su jasno uzeli u obzir prilikom dizajniranja Yellowfin 100. Kobilica sprečava bočno klizanje za savršenu stabilnost. Izuzetno je stabilan kajak s inženjerskom stabilnošću najbolje klase – može bez problema ploviti po svim vrstama voda i uvjeta, pružajući vam najbolji mogući doživljaj u kajaku.
Dizajn osigurava super brzu plovidbu, koje će vas zasigurno brzo dovesti do najboljeg mjesta za ribolov. To vam omogućuje uštedu energije za duže veslanje tjekom vjetrovitih dana i jake struje.
Bez obzira jeste li entuzijastični ribič ili vikend izletnik, sigurno ćete obožavati udobnost koju ovaj kajak nudi. Mnogi kajaci na tržištu imaju kruta, neudobna sjedala, ali sjedalo na Yellowfin 100 sigurno će nadmašiti vaša očekivanja. Sjedalo se može pomicati u različitim položajima i dobro je prozračeno za vašu udobnost.
Kajak ima podesive nosače nogu, što ga čini pogodnim za ribolov kako nižih tako i visokih osoba. Praktičnost se tu ipak ne zaustavlja – ovaj kajak pun je praktičnih značajki koje zasigurno doprinose vašem iskustvu.
Držač za šalicu izvrstan je dodatak, što znači da na putovanje možete sa sobom donijeti kavu ili neko drugo piće, koje će vas održavati svježima i energičnima.
Kako bi vaš kajak lako prenijeli iz vašeg automobila do oceana, postoje četiri ručice udobne za nošenje. Savršeno su udobne da je prenošenje kajaka lako i ugodno.
Yellowfin 100 zasigurno nadmašuje očekivanja s mnogim praktičnim značajkama – zasigurno ćete imati ugodno i zabavno ribolovno iskustvo u ovom kajaku.
Kajak je brz, ali siguran, što znači da možete sigurno doći do svog ribolovnog mjesta bez trošenja previše energije.


Dojmovi Vibe kupaca

Ostali Vibe kajaci

Shearwater 125

Najpotpuniji ribolovni kajak ikad, nenadmašna brzina i stabilnost.

Yellowfin 100

Izvrstan stabilni kajak za ribolov ili rekreaciju uz udobnost.

Sea Ghost 130

Od neusporedive stabilnosti trupa i vrhunske upravljivosti, sa Sea Ghost 130 možete bezbrižno ploviti rijekama, jezerima i morem.

Naručite svoj Yellowfin sada!

U samo par koraka naručite Yellowfin 100 i započnite nove ribolovne avanture u novoj generaciji kajaka!