Shearwater 125

€2122,24

Najpotpuniji ribolovni kajak ikad, nenadmašna brzina i stabilnost Shearwatera 125.
Nenadmašan je u svojim neograničenim mogućnostima prilagodbe ribolovu i neusporedivim izborom pogona, Vibe X-Drive pedalnim sustavom, Vibe Evolve veslom, elektromotorom ili jedinstvenom kombinacijom sva tri.
Sve navedeno nudi kajak VIBE Shearwater 125 kako biste uživali u ribolovu iz snova.

Specifikacije

Dužina: 381 cm
Širina: 89 cm
Težina: 35 kg
Nosivost: 215 kg

Vrste kretanja

Veslo
Pedale
Motor

Paket uključuje

Sjedalo Vibe Summit®
Veslo Vibe Evolve
Ručke za nošenje
Utore za ribičke štapove
Suhe komore
Oslonce za noge
Vodilice za nosače ribičkih štapova
Kormilo s nožnim i ručnim upravljanjem
Stražnji prostor s mrežom za prtljagu
8 rupa za samopražnjenje vode (čepovi uključeni)

Shearwater 125

Nova generacija ribolova​

Dizajniran za udobnost

Novo sjedalo “Vibe Summit” otporno na vremenske uvjete (s opcijom stajanja na sjedalu) nudi vrhunsku udobnost, odličan oslonac u lumbalnom djelu leđa za cjelodnevni ribolov. U kombinaciji s četiri lako podesiva ribolovna položaja, bolji pregled za ribolov ili za optimizaciju različitih pozicija u vožnji, nijedno drugo sjedalo za kajak nije dizajnirano da poboljša vaš ribolov, a istovremeno vam pruža visoko i nisko sjedenje te 2 različita polu-ležeća položaja za maksimalnu udobnost.

Izrađen na najkvalitetnijoj filozofiji i kategoriji stojećih kajaka, Shearwater oštro ulazi i dijeli vodu, (Shearwater), dok se brazda izravnava kod izlaza vode za ravnu vožnju u bilo kojim vodama i uvjetima.
Na Vibe je ugrađen svaki pribor koji se može zamisliti. Četiri vodoravna držača štapa, četiri držača štapa iza sjedala pod kutom.

Vodilice za nosače štapova omogućuju daljnju prilagodbu a konzole olakšavaju instalaciju fish-findera i navigacijskog sustava, a prostor za odlaganje kutije sa priborom oblikovan je s obje strane sjedala.
Ravna paluba od krme do pramca nudi sigurno mjesto za stajanje. Držači za noge mogu se podesiti u trenu kako bi zadržale oblik kada je sjedalo u višem ili nižemm položaju. Moguće je učvrstiti nosače za noge kako biste dobili više snage za veslanje.

Shearwater je dizajniran za ugodno veslanje, pokretanje pedalama ili motornog sustava. Shearwater 125 ima razvijen vlastiti sustav za pogon pedalama, “Vibe X-Drive pedal drive” Za motorizaciju kajaka, Shearwater se može opremiti Bixby motorom i litij-ionskom baterijom. Motor se može pričvrstiti na kormilo.

 

Vibe kajaci

Od 2013. godine Vibe se usredotočio na jedno – pružanje veslačima kako profesionalcima tako i amaterima priliku da iskusi slobodu koja dolazi sjedinjeavanjem sa svim što priroda može ponuditi. Marka je izgrađena na strasti prema vodi, ribolovu i životu na otvorenom, a Vibe proizvodi su savršena kombinacija dobrog izgleda, sjajnih karakteristika i pristupačnih cijena.

Dojmovi kupaca

Ostali Vibe kajaci

Yellowfin 100

Izvrstan stabilni kajak za ribolov ili rekreaciju uz udobnost.

Sea Ghost 130

Neusporediva stabilnost trupa i vrhunska upravljivost. Bezbrižno plovite rijekama, jezerima i morem.

Naručite svoj Shearwater sada!

U samo par koraka naručite Shearwater 125 i započnite nove ribolovne avanture u novoj generaciji kajaka!